Ortezzano
22°C
20°C

Over ons

2021

Buongiorno! Wij zijn Marin en Karin Goedegebure en wonen samen met onze dochters Julie en Aimée in Ortezzano. Begin 2021 hebben we Rotterdam vaarwel gezegd om een nieuw avontuur te beginnen, onze agriturismo Villa Vicini. 

In het voorjaar van 2017 trouwden we in Italië, in Cupra Marittima. We besloten het roer om te gooien en zo startte onze zoektocht. Ruim 3 jaar later hebben we onze plek gevonden. In Ortezzano, een klein dorpje gelegen in de prachtige Aso-vallei met uitzicht op de zee, de omliggende heuvels en de witte toppen van het Sibillini-gebergte. Het huis is gelegen tussen de olijfbomen en wijngaarden, een zeer zonnige en panoramische plek.

Het zuiden van Le Marche is ons zeker niet vreemd en we komen hier al samen sinds 2005. Waar onze (schoon)ouders in Cupra Marittima een voormalige kloosterboerderij uit de 16e eeuw hebben gekocht, Convento San Vincenzo. ‘s Zomers genieten we van de prachtige wandelingen in het nationale park Monte Sibillini, de Adriatische kust, het eten, de wijnen en de prachtige oude plaatsen. ‘s Winters voor het echte italiaanse leven met nauwelijks toeristen, strandwandelingen of het snowboarden in de Apennijnen.

 

Benieuwd naar ons Italiaanse avontuur ?

Volg ons hier of op social media via Instagram of Facebook 

Do you need help with the reservation?

Enter your details below to continue the reservation later.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Villa Vicini
Hallo welkom bij Villa Vicini, hier kan je een vraag stellen of reserveren.