Ortezzano
22°C
20°C

omgeving

"Sempre caro mi fu quest'ermo colle" L'Infinito" di Giacomo Leopardi

Monti Sibillini

Het Nationaal Park Monti Sibillini is onderdeel van de Apennijnen en een prachtig gebied voor wandelaars, fietsers en alpinisten. Rustige kronkelweggetjes met prachtige vergezichten leiden je van het ene naar het andere middeleeuwse stadje. Deze omgeving leent zich uitstekend voor tochten met de fiets, de motor of de auto.

Middeleeuwse stadjes

In de meer dan 100 middeleeuwse stadjes bevinden zich ontelbare kerken, mooie pleinen en verscholen schatten. De meesten liggen boven op de heuvels, zijn fraai gerestaureerd en het meer dan waard om te bezoeken. Onze favoriet is Ripatransone met haar mooie uitzichten en lekkere koffie. Wat is jouw favoriet?

Adriatische kust

De prachtige kustlijn van Le Marche. Met de Riviera delle Palme als hoogtepunt. Hier lijkt het soms net of je op een tropisch oord bent. Pedaso is het dichtstbij, op 20 min rijden van ons. Verder heb je nog de stranden bij Cupra Maritima, San Benedetto del Tronto en Grottamare.

Mangiare

Heerlijk dineren zoals hier in Grottemare. Je waant je hier tussen de Italianen. En ervaart zo het echte bella vita.

Bezienswaardigheden

Er zijn vele prachtige bezienswaardigheden langs de vele wandelroutes. Vraag bij ons om tips en wandelroutes

Activiteiten met kids

Parco Zoo Falconara Srl in Ancona is erg leuk voor de kleintjes en is een klein uur rijden vanaf ons. Lekker een dag er tussen uit om de dieren te bewonderen zoals tijgers, zebra's maar ook een okapi. Kunnen jullie die vinden in de dierentuin?

Do you need help with the reservation?

Enter your details below to continue the reservation later.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Villa Vicini
Hallo welkom bij Villa Vicini, hier kan je een vraag stellen of reserveren.